TEMPRAKON

 TEMPRAKON® har en ny hygiejnisk funktion – TEMPRAKON® Fresh

FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neemtræet. FRESH er en yderst aktiv behandling mod bakterier og husstøvmider, og skaber et sundere, renere og friskere klima i dit sovemiljø. FRESH er hygiejnisk og sikker for din sundhed. Friskhed og komfort for en god følelse og god søvn.

 


 

Se hele TEMPRAKONs kollektion her

Kollektion

 

TEMPRAKON ADVANCE® har en aktiv side

Velkommen til TEMPRAKON…

En helt ny dimension af god søvn. TEMPRAKON byder indenfor i et univers med avanceret space teknologi, helt nede på jorden. Den nyeste ”certified Space Technology” med aktiv temperaturregulering og antibakterielle behandling FRESH. TEMPRAKON giver optimale betingelser for et tempereret, tørt og rent sovemiljø i mange år. Skønne nætter med god søvn giver de bedste dage. Gode dage bringer glæde og smil. Vi ønsker dig mange gode dage og skønne nætter. Sov godt!

 

 

Bedre fugtregulering

Fugt skaber grobund for bakterier. Med ny TEMPRAKON teknologi og FRESH får du en optimal fugtregulering og dermed et bedre klima i dit sovemiljø.

temprakon illustration

 

 

Temperatur regulering

Optimal temperaturzone

Jævn temperatur giver bedre søvnkvalitet. Mange vågner flere gange i løbet af natten, fordi de har det for koldt eller for varmt, og det giver urolig søvn. TEMPRAKON hjælper med at holde en jævn temperatur hele natten igennem, så du sover mere roligt.

 


 

TEMPRAKON® ADVANCE

 

 

TEMPRAKON ADVANCE byder dig på en unik rejse ind i drømmeland. ADVANCE hjælper dig yderst effektivt, til at få en optimal sovetemperatur, og sørger samtidig for, at sovemiljøet får ledt fugt væk fra kroppen.

Så bliver du ikke forstyrret af, at du har det for varmt, at du fryser eller at din fugtzone er i ubalance. ADVANCE er faktisk så effektiv, at du kan mærke den hurtigt kølende effekt lige med det samme.

HUSK altid at vende den aktive side mod kroppen (se også Korrekt anvendelse). Sov godt !

 

 


 

TEMPRAKON® COMFORT

 

 

TEMPRAKON COMFORT hjælper aktivt temperatur- og fugtreguleringen. COMFORT serien er fyldt med fine bløde dun og små fibre.

Disse fibre har en unik evne til at absorbere og frigive varme, så du holder en jævn temperatur natten igennem.

COMFORT er dobbelt ”Certified Space Technology”, rumteknologi helt nede på jorden.

 


 

NASA dobbelt certificering

Brugen af rumteknologi i TEMPRAKON® er så revolutionerende, at produkterne i 2003 modtog den prestigefyldte ”Certified Space Technology” pris. Som tak for at have anvendt et rumteknologisk materiale blev TEMPRAKON® anerkendt af NASA for at have overført deres unikke viden til at forbedre forbrugernes livskvalitet.

 

certified-space-technology

TEMPRAKON® er anerkendt af NASA som ”Certificeret SPACE teknologi”

Læs mere på spacefoundation.org

certified-space-technology

FRESH er baseret på 100% naturlige olier fra blandt andet Neem træet.

 

 

 


 

Se hele TEMPRAKONs kollektion her

Kollektion